Afdrukken
Categorie: Activiteiten VNTS
Hits: 6162
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

VNTS ledenvergadering 2019

Op 6 november 2019 was het weer zover: de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de VNTS. De leden werden welkom geheten bij Coronel Kartracing BV in Huizen. Eerst was het tijd om te vergaderen, daarna werden de leden getracteerd op het rijden van een paar rondjes op dé indoor kartbaan van Nederland. Nadat iedereen moe en hongerig terug kwam van het karten, stond er een lekker buffet klaar. Het was weer een goed georganiseerde ledenactiviteit van de VNTS.

coronel kartracing

VNTS ledenvergadering 2018

Deze keer werd de ledenvergadering gehouden in het oosten van het land, namelijk in Almelo. Voorafgaand aan de vergadering werden de leden welkom geheten bij ACtronics en daarna hebben zij een rondleiding gekregen bij Ganzeboom Transmissies. Bij Ganzeboom heeft de VNTS haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Ganzeboom, hartelijk dank voor de gastvrijheid! Aansluitend stond er een heerlijk Grieks buffet klaar bij restaurant Kreta. 

ganzeboom 

VNTS ledenvergadering 2017

Op 8 november 2017 kwamen de leden van de VNTS weer bij elkaar voor de jaarlijkse ledenvergadering. Voorafgaand aan de vergadering bezochten zij Gallery Aaldering in Brummen. Daar konden zij heel veel mooie oude auto's bewonderen en natuurlijk was er voldoende tijd om bij te praten. Veel leden hadden zich voor deze activiteit aangemeld. Ook de ledenvergadering zelf werd goed bezocht. Aansluitend had Uitspanning De Vroolijke Frans een heerlijk buffet klaargezet. Al met al was het een geslaagde activiteit. 

images 1

 ZF cursus in Saarbrücken

Op 13 en 14 maart 2017 waren onze leden weer welkom bij ZF in Saarbrücken om zich uitvoerig te laten informeren over de 8HP. Het was een leerzame cursus waar de leden met veel plezier aan hebben deelgenomen. 

20170314 162117

 VNTS ledenvergadering 2016

De laatste ledenvergadering heeft plaatsgevonden op 9 november 2016. De bijbehorende activiteit was een bezoek aan het Nationaal Militair Museum in Soest. Op 8 november 2017 vindt de volgende ledenvergadering plaats. Voorafgaand aan de vergadering zullen de leden een bezoek brengen aan Gallery Aaldering in Brummen.

VNTS bezoekt Toyota Motorsport

Op woensdag, 29 oktober 2014 hebben diverse leden van de VNTS een bezoek gebracht aan Toyota Motorsport GmbH in Keulen. Dit bezoek is mogelijk gemaakt door ZF Motorsport. Al decennia hebben ZF Motorsport en Toyota Motorsport een nauwe samenwerking als partners in de race- en rallysport. ZF Motorsport levert speciale schokdempers en koppelingsplaten aan deze teams zodat zij wereldwijd vele podiumplaatsen kunnen halen. Ook de VNTS en ZF in Nederland werken al meer dan 10 jaar samen. Als gevolg van deze goede relatie hebben onze leden kunnen genieten van een interessant en indrukwekkend bezoek aan Toyota Motorsport GmbH.

Tijdens het bezoek zijn naast een paar korte productpresentaties verschillende afdelingen bezocht waaronder de ontwikkelings- en testafdeling, het museum met hele unieke auto’s en de werkplaats. In deze werkplaats zijn van 2001 t/m 2009 de Toyota Formule auto’s gebouwd en hier worden onder andere de LMP1 voertuigen voor het World Endurance Championship voertuigen geprepareerd voor de komende races op de verschillende circuits in de wereld.

Terugkijkend kunnen wij concluderen dat deze dag bijzonder geslaagd was. De VNTS dankt ZF dan ook hartelijk voor de uitnodiging. 

Bezoek VNTS aan TMG Keulen op 29 10 2014 klein